Baterii auto

Baterii AGM

Absorbent Glass Mat se traduce literalmente prin: „Absorbent fibra de sticla  burete “. Ce este de fapt AGM? Proiectarea bateriilor AGM asigură separatoarele din material microporos, al căror pori sunt umplute absorbită  electrolit în ele. Datorită caracteristicilor fizice ale materialului, o parte din volumul microporei rămâne liber și este utilizat pentru închis redistribuire gaze, prevenind astfel evaporarea apei. După cum se știe, oxigenul și hidrogenul sunt eliberate pe plăcile pozitive și negative ale bateriei în timpul unei reacții chimice, atunci când intră în mediul legat, formează din nou apă (H2O), care rămâne în interiorul bateriei.


Rombat

Rombat este cel mai mare producător de baterii auto din România și este lider național încă din 1997. Poziția pe care o păstrează compania de peste 20 ani este rezultatul învestițiilor, satisfacției clienților și îmbunătațirii constante a mediului de lucru.


Macht

Bateriile MACHT sunt un produs al ştiinţei şi cercetării, al provocărilor tehnice şi a multor ani de dedicare. Echipa noastră de cercetare şi dezvoltare lucrează permanent pentru a satisface cerinţele de ultimă oră ale tehnologiei auto: mai multă putere, mai multă siguranţă, durată de viaţă mai lungă!
Inovăm şi îmbunătăţim permanent produsele noastre, cu scopul de a oferi cea mai bună alegere pentru maşina ta!


Banner

Banner Batterien este o întreprindere familială austriacă, independentă, cu implicare la nivel internaţional, condusă la cea de-a treia generaţie de Andreas şi Thomas Bawart (dreapta). Compania are o experienţă de decenii în producţia şi comercializarea bateriilor de pornire, bateriilor industriale, accesoriilor pentru baterii şi a greutăţilor pentru echilibrarea roţilor.


Varta

Indiferent unde vă duce drumul pe care sunteţi, bateriile VARTA vă oferă toată puterea de care aveţi nevoie pentru a ajunge acolo. Indiferent dacă conduceţi prima dumneavoastră maşină, deţineţi o maşină dotată cu funcţionalitatea Start-Stop sau conduceţi un vehicul cu multe aparate la bord care are cerinţe de energie mari, bateriile Black, Blue şi Silver Dynamic Trio de la VARTA vă oferă puterea de care aveţi nevoie.Topla

Topla Energy folosește cele mai noi inovații din tehnologia Ca / Ca pentru a produce baterii, oferind cele mai înalte performanțe la pornire la rece, putere ridicată, fiabilă și performanță. Acestea sunt baterii de înaltă calitate concepute pentru vehicule din orice clasă.


Baterii AcuProfi


Baterii MONBAT