Octali

Societatea noastra, începând din 1993 va ofera… ENERGIE!

Energia pe care noi o oferim (electrica si calorica), este indispensabila vietii cotidiene de astăzi. Astfel, va oferim energia necesara pornirii autovehiculului dumneavoastra, comercializand o gama variata de acumulatori auto ale unor producatori déjà consacrati pe piata Romaneasca.

Din 2003 va oferim cea mai ieftina si la indemana sursă de energie, ENERGIA PRODUSA DIN SURSE REGENERABILE – energie solara si energie eoliana.

Tehnologiile solare folosesc energia soarelui pentru a produce caldura, lumina, apa calda si chiar aer conditionat pentru locuinte si zone industriale. Oricine poate folosi aceasta sursă inepuizabilă de energie … GRATIS!!!

Panourile solare sunt una din cele mai populare si cunoscute surse de energie alternativa folosite, atât pentru sistemele  de produs ACM, cât și pentru  sistemele de produs curent electric private.
Turbinele Eoliene sunt una din cele mai vechi forme de energie alternativa utilizata in lume. Evoluand din morile de vant folosite pentru pomparea apei si irigatii, la generatoarele electrice de astazi, turbinele eoliene au ajutat omenirea timp de secole.

Avem astăzi, tehnologia care vă produce apa caldă și curentul electric, acolo unde acestea nu au fost niciodata.

Noi vă oferim această energie gratuită !